hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zara'da sağlık çalışanları için fidan dikildi

    Zarada sağlık çalışanları için fidan dikildi
    expand

    Zara'da sağlık çalışanları için fidan dikildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KIRAS/ZARA (Sivas), (DHA)- SİVAS’ın Zara ilçesinde Kaymakamlık ve öğrenciler tarafından 14 Mart Tıp Bayramı için ilçede görev yapan sağlık çalışanı sayısında fidan dikildi.
    İlçedeki Toki mevkisine Zara Kaymakamlığı personeli ve öğrenciler, ilçede görev yapan 228 sağlık çalışanı adına birer fidan dikti. 14 Mart Tıp Bayramı için düzenlenen etkinliğe ilçe protokolü, öğrenciler ve sağlık çalışanları katıldı.
    Sağlık Bakanı adına da fidan diken ve bu süreçte nefes olduklarını belirttiği sağlık çalışanlarına teşekkür eden Zara Kaymakamı Mehmet sayın, "1 yıldır pandemiyle mücadele ediyoruz. Şükür ki devletimiz bu dönemde ciddi önlemler aldı. Bizler ilçemizde bu süreci elimizden geldiğince yönetmeye çalıştık. İlimizde vaka sayısı olarak da iyi durumdayız. Bugün güzel bir şeye vesile olalım istedik. 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle ilçemizde görev yapan sağlıkçılarımızın sayısınca fidan dikelim istedik. ‘Sizler bize bu süreçte nefes oldunuz bizler de geleceğe nefes olalım’ sloganıyla bu etkinliği gerçekleştirdik. Buradan tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı iletiyorum. Onlar bize nefes oldular bizde geleceğe nefes olmak istiyoruz. Bu sürece katkı sunan tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow