hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zara'da velilere yönelik konferans

    Zarada velilere yönelik konferans
    expand

    Zara'da velilere yönelik konferans

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KIRAS/ZARA (Sivas), (DHA)-  SİVAS'ın Zara İlçesinde velilerine yönelik 'Ergen çocuğun anne babası olmak' konulu konferans verildi.
    Zara Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen konferansa, İlçe Kaymakamı Mehmet Sayın'ın eşi Özlem Sayın, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mutlu Bulut, Zara Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Arslan, öğretmenler ve veliler katıldı. Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Sema Biçer'in konuşmacı olarak katıldığı konferansta, aile içi iletişim, ebeveyn tutumları, ergenlik çağı ve özellikleri, anne ve ve babanın bu dönemdeki önlemleri ve çocukların eğitim hayatı ile ilgili bilgiler verildi.Konferansın sonunda katılımcıların sorularını yanıtlayan Biçer, iletişimin canın cana dokunması olduğunu ifade etti. 
    Konferans hakkında bilgiler veren Zara Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Arslan, "Velilerimize yönelik bir etkinlik planladık. Sağ olsun Sema Biçer hocamız bizleri yalnız bırakmadı. Özellikle lise çağındaki öğrencilerimizin aileleriyle olan iletişimi biraz sarsıntılı oluyor. Bizler de okul yöntemi olarak öğrencilerimizin gözünden anne babalarını görsünler diye böyle bir program düzenledik. Emeği geçen başta Sema hocamıza ve bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen kaymakamımız Mehmet Sayın bey ve eşleri Özlem Sayın'a çok teşekkür ediyorum" dedi. 
    Programın ardından okul müdürü Arslan, Biçer'e günün anlam ve önemini anlatan plaket takdim etti. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow