hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Depremzede Asiye, 5'inci çocuğunu Çerkezköy'de dünyaya getirdi

    Depremzede Asiye, 5inci çocuğunu Çerkezköyde dünyaya getirdi
    expand

    Depremzede Asiye, 5'inci çocuğunu Çerkezköy'de dünyaya getirdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Onur KAYA/ÇERKEZKÖY(Tekirdağ),(DHA)- HATAY'ın Antakya ilçesinde depremde evleri yıkılan ve Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine yakınlarının yanına gelen Asiye Durmaz, 5'inci çocuğunu burada dünyaya getirdi.

    Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depreme Hatay'ın Antakya ilçesine yakalanan ve evleri yıkılan Durmaz ailesi, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki yakınlarının yanına yerleşti.  Hamile olan depremzede Asiye Durmaz, Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde doğum yaparak bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Turgut-Asiye Durmaz çiftinin 5'inci çocuklarına Miraç adı verildi. Çerkezköy Belediyesi görevlileri, Asiye Durmaz'ı hastanede ziyaret ederek, çeşitli hediyeler verdi.

    Antakya'daki evlerinden son anda kendilerini dışarı attıklarını ve hayatta kaldıklarını belirten Asiye Durmaz, "Evden kendimizi son anda dışarı attık ve biz çıktıktan sonra evimiz yıkıldı. Tek tesellimiz çocuklarımın ve ailemizin canının sağ olması. Depremin ardından evimizi, yuvamızı bırakarak buradaki akrabalarımızın yanına yerleştik ve şimdi de Miraç bebeğimize kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ziyaret nedeni ile Çerkezköy Belediye başkanımıza ve sizlere çok teşekkür ediyoruz" dedi.(DHA)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow