hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında ÇOSB’den 19 firma yer aldı

    Türkiyenin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında ÇOSB’den 19 firma yer aldı
    expand

    Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında ÇOSB’den 19 firma yer aldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Onur KAYA/ÇERKEZKÖY(Tekirdağ), (DHA)- İSTANBUL Sanayi Odası (İSO), sanayi sektörünün devler ligini belirleyen 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması'nda ilk 500’de Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nden (ÇOSB) 19 firma yer aldı. 


    ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, İSO’nun sonuçlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Bölgemizde faaliyet gösteren katılımcı firmalarımızla her platformda gurur duymaya devam ediyoruz. İSO tarafından açıklanan araştırmanın sonuçları, her zamanki gibi göğsümüzü kabartmıştır. Bölgemizdeki katılımcı firmalarımızın en iyi şekilde üretim yapmaları için çalışmalarımızı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz. Biz sanayiciler olarak, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ekonomiye ve üretime katkı vermeye devam edeceğiz. Organize Sanayi Bölgeleri olarak, ülkemizin geleceğine inanıyor, şartlar ne olursa olsun üretime devam etme kararlılığında olduğumuzu belirtmek istiyorum. 2020 yılının verileriyle 18, 2021 yılının verileriyle 19 firmamızın yer aldığı İSO’nun bu çalışmasında yer alan tüm firmalarımızı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devam etmesini diliyorum" dedi.
     
    LİSTEDE YER ALAN FİRMALAR 
    Listede Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Arçelik A.Ş., 8’inci sırada yer alırken, BSH Ev Aletleri San. ve Tic. A.Ş. 19’uncu, Sarten Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. 84’üncü, Öznur Kablo San. ve Tic. A.Ş. 143’üncü, Korozo Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. (Sareks) 164’üncü, Altek Döküm Hadde Mamulleri San. ve Tic. A.Ş. 179’uncu, Koçak Farma İlaç ve Kimya Sanayileri A.Ş. 186’ncı, Deva Holding A.Ş. 204’üncü, Sarbak Metal Tic. ve San. A.Ş. 215’inci, Hema Endüstri A.Ş. 218’inci, Jotun Boya San. ve Tic. A.Ş. 241’inci, Nobel İlaç San. ve Tic. A.Ş. (ULKAR) 311’inci, Dinarsu İmalat ve Ticaret T.A.Ş. 316’ncı, Samet Kalıp ve Madeni Eşya San. ve Tic. A.Ş. 357’nci, Farplas Otomotiv A.Ş. (FAREL) 404’üncü, Teverpan MDF Levha San. ve Tic. A.Ş. 408’inci, Argon Kimya San. ve Tic. A.Ş. 438’inci, Üniteks Tekstil ve Ticaret A.Ş. 443’üncü ve Yılmaz Redüktör San. ve Tic. A.Ş. 452’nci sırada yer aldı. (DHA)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow