hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çorlu'da elektrik direğine çarpan kamyonette ölü sayısı 3'e çıktı

    Çorluda elektrik direğine çarpan kamyonette ölü sayısı 3e çıktı
    expand

    Çorlu'da elektrik direğine çarpan kamyonette ölü sayısı 3'e çıktı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mehmet YİRUN/ÇORLU(Tekirdağ), (DHA) - TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde, kontrolden çıkıp elektrik direğine çarpan ve Gizem Kurarer (24) ile 6 aylık kızı Nisa Nur'un öldüğü, kazada yaralan Kahraman Kurarer (5), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kazada ölenlerin sayısı da 3'e yükseldi.

    Çorlu'nun Sarılar Mahallesi'nde 31 ekim günü Batuhan Demirdöven'in kullandığı 59 AFY 160 plakalı kamyonet, kontrolden çıkarak yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ön tarafı hurdaya dönen kamyonetin şoför bölümü ile açık kasasında bulunan 8 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan sağlık durumu ağır olan Gizem Kurarer ile bebeği Nisa Nur Kurarer, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralananlardan ve hastanede tedavisi süren Kahraman Kurarer de doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve ölenlerin sayısı 3'e yükseldi.

    Kazanın ardından kamyonetin sürücüsü Batuhan Demirdöven ise hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. Yapılan incelemede ehliyetsiz olduğu belirlenen Demirdöven'in, ifadesinde, seyir halindeyken çocuklardan birinin direksiyona sarıldığını ve bunun üzerine direksiyon hakimiyetini kaybederek direğe çarptığını söylemişti.  İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Demirdöven, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanmıştı.(DHA)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow