hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çorlu'da tatildeki öğrenciler için buz pateni pisti kuruldu

    Çorluda tatildeki öğrenciler için buz pateni pisti kuruldu
    expand

    Çorlu'da tatildeki öğrenciler için buz pateni pisti kuruldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÇORLU(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu ilçesinde karnelerini alarak sömestr tatiline giren öğrenciler için buz pateni pisti kurdu. 

    Çorlu halkının yoğun ilgi gösterdiği buz pateni pistinin açılışına, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt katıldı.  Çocukların buz pateni deneyimi yaşamak için birbirleriyle yarıştığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Çorlulu çocuklar, Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle hayata geçirilen buz pateni pistinde gönüllerince eğlendi. Eğitmenler eşliğinde buz pateniylekayarak keyifli bir gün geçiren çocuklar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi'ne teşekkür etti.


    Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi tarafından ilçe halkını kış sporlarıyla tanıştırmak ve sömestr tatilinde olan öğrencilerin eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak için açılan buz pateni pisti, Çorlu Belediyes'inin önünde bulunan Cumhuriyet Meydanı'nda kuruldu.  Buz pateni pisti, 25 Ocak-24 Şubat tarihleri arasında, 1 ay boyunca Çorlu'da buz pateni meraklıları için açık olacak.

    Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Kıymetli halkımızın taleplerini değerlendirerek Çorlu ilçemizde, Çorlu Belediyemizle ortaklaşa hayata geçirdik buz pateni pistimizi. Sömestr tatilinde olan çocuklarımız burada güzel vakit geçirme imkânı bulacak. Projemizin tüm Çorlu halkına hayırlı olmasını diliyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.  

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow