hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kayıp esnaf, intihar etmiş olarak bulundu

    Kayıp esnaf, intihar etmiş olarak bulundu
    expand

    Kayıp esnaf, intihar etmiş olarak bulundu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Onur KAYA/KAPAKLI (Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Kapaklı ilçesinde, 'Çocuklara poğaça alacağım' diyerek 2 gün önce evinden çıkan ve kendisinden haber alınamayan Turgut Kayhan(43), kendisini ağaca asarak yaşamına son vermiş halde bulundu.

    Kapaklı'da esnaflık yapan 2 çocuk babası Turgut Kayhan, önceki gün evinden, "Çocuklara poğaça alacağım" diyerek evinden çıktı. Kayhan'ın eve dönmemesi üzerine ailesi ve yakınları gidebileceği her yeri aradı ancak ulaşamayınca, polise kayıp başvurusunda bulundu. Polisin de her yerde aradığı Turgut Kayhan'ın izine rastlanılmadı. Kapaklı'nın Kazak Gölü kayısındaki piknik alanında vatandaşlar, ağaca asılı bir erkek cesedi ile karşılaşınca durumu polise bildirdi. Polis ve sağlık ekipleri yaptıkları incelemede cesedin
    2 gün önce ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunan Turgut Kayhan'a ait olduğunu belirledi. Kayhan'ın kendisini ağaca iple asarak yaşamına son verdiği tespit edildi.

    Çerkezköy Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından  Kayhan'ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kayhan'ın son günlerde işlerinin bozuk olduğu ve bu yüzden bunalıma girmiş olabileceği belirtildi.


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow