hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Marmaraereğlisi'nde 29 Ekim satranç turnuvası

    Marmaraereğlisinde 29 Ekim satranç turnuvası
    expand

    Marmaraereğlisi'nde 29 Ekim satranç turnuvası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şafak TAŞOYAR / MARMARAEREĞLİSİ (Tekirdağ), (DHA)- TEKİRDAĞ'ın Marmaraereğlisi ilçe Belediyesi'nce 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla satranç turnuvası düzenlendi. 

    Marmaraereğlisi’nde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel satranç turnuvası düzenlendi. Marmaraereğlisi Belediyesi’nin ev sahipliğinde Türkiye Satranç Federasyonu iş birliği ile düzenlenen turnuva, Yeniçiftlik Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. 29 Ekim'de gerçekleştirilecek olan kupa töreni ve dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesiyle son bulacak turnuva açılışını, Belediye Başkanı Hikmet Ata gerçekleştirdi. İlçe genelindeki okullardan katılım sağlayan sporcularla yakından ilgilenen Ata, genç sporculara başarılar diledi.

    Başkan Hikmet Ata yaptığı konuşmada Satranç sporunun düşünmeyi öğreten önemli bir spor olduğunu da söyleyerek, "Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünde bir Cumhuriyet Kupası’nda gençlerle bir satranç organizasyonu gerçekleştirmek bizim için büyük bir onurdur. Türkiye Satranç Federasyonu’muza bu anlamda iş birliği için tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Belediye Başkanı olarak da Marmaraereğlisi Belediyesi olarak da her zaman çocuklarımızın, gençlerimizin yanında olacağız. Cumhuriyetimizi emin adımlarla yarınlara taşıyacağız. Bu vesileyle milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyorum” diye konuştu.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow