hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süleymanpaşa Belediyesi'nin ucuz ramazan pidesi satışları başladı

    Süleymanpaşa Belediyesinin ucuz ramazan pidesi satışları başladı
    expand

    Süleymanpaşa Belediyesi'nin ucuz ramazan pidesi satışları başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    TEKİRDAĞ, (DHA)- TEKİRDAĞ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yaklaşık bir yıl önce hayata geçirilen ve ihtiyaç sahibi vatandaşların ucuza kaliteli ekmek alabilmelerini sağlayan Paşa Halk Ekmek büfelerinde, ramazan ayına özel olarak uygun fiyatlı pide satışı başladı.

    Birçok mahallede konuşlandırılan Paşa Halk Ekmek büfeleri, Süleymanpaşa Belediyesi ve ilçede faaliyet gösteren çok sayıda ekmek fırınının işbirliği ile bir yıldan uzun süredir ihtiyaç sahibi vatandaşlara uygun fiyatlı ekmek ulaştırıyor. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte ramazan geleneklerinden biri olan pide satışı da Paşa Halk Ekmek büfelerinde yerini aldı.


    Paşa Halk Ekmek büfelerinde 300 gram Ramazan pidesi 6 lira 50 kuruştan satılmaya başlandı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, ramazan ayının paylaşma kültürü ve birlik, beraberlik ruhunu yaşatmak için çalıştıklarını ifade etti. Yüksel, "Rahmet ve bereket ayı ramazanda, iftar ve sahur sofralarının vazgeçilmezi olan ramazan pidesini, Süleymanpaşa Belediyesi Paşa Halk Ekmek büfelerimizde satışa sunduk. Tüm vatandaşlarımız ramazan ayı boyunca 300 gram ramazan pidesini 6,5 TL’ye satın alabilir. Vatandaşlarımıza afiyet olsun" diye konuştu.(DHA)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow