hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süleymanpaşa'da sokaklar dezenfekte ediliyor

    Süleymanpaşada sokaklar dezenfekte ediliyor
    expand

    Süleymanpaşa'da sokaklar dezenfekte ediliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SÜLEYMANPAŞA,(Tekirdağ)(DHA)-TEKİRDAĞ'ın Süleymanpaşa İlçe  Belediyesi ekipleri tarafından vatandaşın yoğun olarak kullandığı açık alan, cadde ve sokaklarda koronavirüse karşı, dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor.

    .Koronavirüsüsalgınının etkisini arttırmaya başladığı kış aylarında, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından şehrin ana arterlerinde, yoğun kullanılan yol ve sokaklarda düzenli olarak dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştiriliyor. Belediye'den yapılan yazılı açıklamada, vaka sayılarının artış eğiliminde olması dolayısıyla dezenfeksiyon çalışmalarının da sıklığının arttırıldığı ifade edildi.

    Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında; kamu hastaneleri başta olmak üzere kamu kurumlarının girişleri arındırılarak sağlık hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşların salgından korunmasına katkı sağlanıyor. Ayrıca parklar ve sahil kesimleri gibi kamusal alanlarda da dezenfeksiyon ekipleri düzenli olarak arındırma işlemi uyguluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow