hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tekirdağ'da 'engelsiz yaşam pikniği'

    Tekirdağda engelsiz yaşam pikniği
    expand

    Tekirdağ'da 'engelsiz yaşam pikniği'

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl farklı ilçelerde düzenlenen ve geleneksel hale gelen "Engelsiz Yaşam Pikniği" bu yıl Muratlı ilçesinde gerçekleşti.

    Muratlı'nın İnanlı Mesire Alanı'nda gerçekleşen piknikte, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Talat Atay, Tekirdağ il genelinde faaliyet gösteren engelli dernekleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, katkılarından dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkür ettiğini belirterek, tüm vatandaşlara eğlenceli bir etkinlik temennisinde bulundu.  Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Talat Atay, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, Engelsiz Yaşam Pikniği'nin bu yıl dördüncüsünü düzenliyoruz. Etkinliğimizin kapsamını bu sene daha da geliştirmeye çalıştık. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi olarak, engelli vatandaşlarımızın hayatın her alanında var olabilmesi için birçok projeyi hayata geçirdik. Bunlardan bazıları ev temizliği hizmeti ve ulaşım hizmetidir. Ben sizlere afiyet olsun demeden önce, başkanımız Kadir Albayrak'ın selamını iletmek istiyorum" dedi.

    Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Engelsiz Yaşam Pikniği, yapılan konuşmaların ardından palyaço ve kostümlü animatörlerin gösterileri, çeşitli ikramlar ve canlı müzik ile devam etti. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow