hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tekirdağ’da zincir marketler denetlendi

    Tekirdağ’da zincir marketler denetlendi
    expand

    Tekirdağ’da zincir marketler denetlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Abdullah YALÇIN/TEKİRDAĞ,(DHA) - TEKİRDAĞ'da zincir marketlerde, temel ihtiyaç malzemelerinin fiyatları kontrol edildi, raf ve kasa fiyatları karşılaştırıldı.

    Tekirdağ'ın Süleymanpaşa İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri zincir marketlerde fiyat denetiminde bulundu. Denetimlerde, sebze ve meyve, temel gıda ürünleri ile temizlik ürünleri başta olmak üzere temel ihtiyaç malzemelerinin fiyatları kontrol edildi. Marketlerdeki reyonları gezen ekipler, fiyat artışlarından, raf ve kasa fiyatları arasındaki uyuşmazlığa, ürün gramajı, irsaliye karşılaştırması, tüketim tarihi ve diğer kurallara uygunluk konularında da ürünleri inceledi.

    Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürü Turgut Ünsal, yapılan denetimlerde herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadıklarını belirterek, "Denetimlerimiz, fiyat etiketi ve kasada olan fiyat karşılaştırılması, ürünün son kullanım tarihinin geçip, geçmediğini kontrol ettik. Şuana kadar yapılan denetimlerde bir sıkıntı yaşamadık. Denetimlerimiz devam edecek. Tüm zincir marketler denetlenecek" dedi.(DHA)

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow