hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Eroğlu: Gençler, bizim geleceğimiz, ülkemizin yarınlarıdır

    Başkan Eroğlu: Gençler, bizim geleceğimiz, ülkemizin yarınlarıdır
    expand

    Başkan Eroğlu: Gençler, bizim geleceğimiz, ülkemizin yarınlarıdır

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) -TOKAT Belediyesi tarafından Liselilerin Dergisi sloganıyla hazırlanan Lisezone Dergisi'nin basın lansmanını Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu yaptı. Başkan Eroğlu, "Lise son sınıf öğrencilere yönelik olan dergimizi ücretsiz olarak takdim etmeye başladık. Gençler, bizim geleceğimiz, ülkemizin yarınlarıdır" dedi.
    Tokat Belediyesi tarafından lise öğrencileri için Lisezone Dergisi hazırlandı. İki ayda bir yayınlanacak ve lise son sınıf öğrencilerine hitap eden derginin PTT aracılığı ile öğrencilerin evlerine ulaştırılacak. Liselilerin Dergisi sloganıyla hazırlanan Lisezone Dergisi'nin basın lansmanını Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu yaptı.
    Dergiyle birlikte öğrenciler için sürpriz hediyelerin de gönderileceğini ifade eden Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğu, "Lise 3 ve 4'üncü sınıf öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu yükseltmek, sınav kaygılarını azaltmak, hazır bulunuşluk seviyelerini yükseltmek amacıyla hazırladığımız Lisezone isimli dergimizi gençlerimizle paylaşıyoruz. Lise son sınıf öğrencilere yönelik olan dergimizi ücretsiz olarak takdim etmeye başladık. Gençler, bizim geleceğimiz, ülkemizin yarınlarıdır. Genç demek; enerji, gelecek ve ülkenin yarınları demektir. Geçtiğimiz dönem 2014-2019 yılları arasında en genç il belediye başkanı olarak gençlere yönelik yaptığımız çalışmalarla belediyemizde gençlere farklı bir pencere açmaya gayret ettik. Gençlerimize yönelik, kurslar, eğitimler, spor salonları, kültür gezileri ve kültür sanat çalışmaları ile onların yanlarında olmaya gayret ettik. Yine gençlik çalıştayları düzenleyerek onların sorunları ve istekleri ile ilgili farkındalık oluşturmaya gayret ettik. 81 ilden gelen 81 gencimizle Tokat'ta farklılık ortaya koymaya çalıştık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin yanında olmaya gayret edeceğiz. Yeni dönemde yapacağımız iş geliştirme ve kariyer merkezleri, yüzme havuzları ve kütüphanelerle gençlerimizin yanında olmaya gayret edeceğiz. Gençlerimizin enerjisini, sinerjisini, bakış ve düşüncelerini Tokat Belediyesi'ne aksettirmenin gayreti içinde olacağız" dedi. 

    'GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ'
    Gençlerin her zaman yanlarında olduklarını kaydeden Başkan Eroğlu, "Belediyemiz tarafından Liselilerin Dergisi sloganıyla hazırladığımız Lisezone Dergimizin içeriğinde; kariyer planlaması, üniversite tanıtımları, öğrenmenin püf noktaları, başarılı olmanın yolları, alim ve bilginler, ders notları, eğitici öğretici bilgilerin yer aldığı dolu dolu bir dergi oldu. Dergimiz şu an dağıtımda, dergimizin ulaştığı öğrencilerimiz, kardeşlerimiz arayarak, mesaj atarak bizlere teşekkürlerini iletiyorlar. Bizler her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Dergimiz hayırlı olsun. Gençlerimize derslerinde, sınavlarında başarılar dilerim" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow