hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Eroğlu yeni dönem mesaisine başladı

    Başkan Eroğlu yeni dönem mesaisine başladı
    expand

    Başkan Eroğlu yeni dönem mesaisine başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) - TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ikinci dönemin ilk gününde mesai arkadaşları tarafından karşılanarak göreve başladı.
    31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminde tekrar Belediye başkanı olarak seçilen Eyüp Eroğlu mesaisinin ilk gününde sevenleri ve dostları ile birlikte Ali Paşa Camisinde sabah namazını kıldı. Sonrasında Tokat’ın manevi büyüklerinden Şeyh-i Şirvani Hazretlerinin Türbesini ziyaret etti. Burada ülke ve şehir ile ilgili hayır duaları edildi.
    Başkan Eroğlu, ''Dün itibariyle hem Türkiye'mizde hem de Tokat'ımızda yerel seçimleri icra ettik. Tokat’ta değerli hemşehrilerimiz bizlere teveccühlerini gösterdiler. Ben her zaman söyledim, Tokat vefa şehridir, Tokat’ın insanları vefalıdır. Kendi için ter dökeni asla yalnız bırakmaz. Hamd olsun, tam da bu tecelli etti. Tokat halkı, onlarla olan güzel münasebetimizi ve yapmış olduğumuz o güzel hizmetlerin karşılığında bizleri yeniden bu göreve layık gördü. Tokat’ta her 2 kişiden birinin oyunu alarak bir 5 sene için daha yola revan olduk. Her zaman söylüyoruz biz emanetçiyiz, asıl sahibi sizlersiniz. Mühür de, yetki de sizin dedik. Tabi bizler de sorumluluğumuzun farkındayız. Zira 5 yılda elde ettiğimiz tecrübeler, bir taraftan Tokat’ın ihtiyacı olan konular, bu şehre yapılması gereken eserler notlarımızda, hem de gönlümüzde yer alıyor'' dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow