hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yıldırım'dan, MHP adayına meydan çağrısı

    Başkan Yıldırımdan, MHP adayına meydan çağrısı
    expand

    Başkan Yıldırım'dan, MHP adayına meydan çağrısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim UĞUR/ERBAA, (Tokat), (DHA) - ERBAA Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Hüseyin Yıldırım, İsmet Paşa Mahallesinde miting düzenledi. Başkan Yıldırım, MHP’nin adayına belediyenin tüm arşivi ve kayıtlarının açık olduğunu belirterek çağrıda bulundu ''Gel meydana çıkalım yan yana oturalım sen sor ben açıklayayım'' dedi.
    Yerel seçim çalışmaları kapsamında Erbaa Belediye Başkanı ve AK Parti’nin belediye başkan adayı Hüseyin Yıldırım, İsmet Paşa Mahallesinde miting düzenledi. Mitine Tokat Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Tokat Milletvekilleri Yusuf Beyazıt, Mustafa Arslan, AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, AK Parti Erbaa İlçe Başkanı Oğuzhan Önal ile birlikte binlerce vatandaş katıldı.
    Belediye yönelik eleştirilerde bulunan MHP’nin adayı Ertuğrul Karagöl'e cevap veren Yıldırım, belediyenin tüm evraklarını inceleyebileceklerini söyledi. Hatta karşılıklı olarak meydanda sorduğu sorulara yanıtlar verebileceğini belirterek MHP’nin adayını davet eden Başkan Yıldırım şöyle dedi:
    ''Proje yapamayan geçmişini anlatamayan kendini anlatamayan kendini ifade edemeyenler ne yapmaya kalkıyorlar dedikoduyla, iftirayla, yalanla aramızı bozmaya çalışıyorlar. Başarabilirler mi? Başarabildiler mi 5 yıldır. 5 yıldır biz bunlarla uğraşıyoruz zaten. Biz antrenmanlıyız. Bizim aramızı bozamadınız. Aramızı da bozamayacaksınız. Biz ne dedik artık mikrofondan bunları söylemeyeceğiz. Ama mikrofondan maalesef her türlü yalanı, iftirayı kusan kardeşlerime önerim şudur. Sakin ol ve sadece bildiklerini söyle. Sadece gördüklerini söyle. Sadece elinde olan belgelerle konuş. Eğer merak ediyorsan. Bizim vicdanımız rahat dedik. Başımız dik dedik. Belediyemizin bütün arşivleri açık sana. Sana senin yönlendireceğin herkese. Herkese açık belediyemizin arşivleri. Bütün kayıtları açık. Ne öğrenmek istiyorsan, ne bulmak istiyorsan ne soracaksan sana yanıt vereceğiz. Sana belgeyle karşılık vereceğiz. Kapımız açık gel buyur. Hatta şunu bile önerebilirim seçime az kaldı ama. Gel meydana çıkalım yan yana oturalım sen sor ben açıklayayım.''

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow