hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erbaa'da kurumlararası futsal turnuvası tamamlandı

    Erbaada kurumlararası futsal turnuvası tamamlandı
    expand

    Erbaa'da kurumlararası futsal turnuvası tamamlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim UĞUR/ERBAA (Tokat), (DHA) - TOKAT’ın Erbaa ilçesinde düzenlenen Kamu Kurum ve Kuruluşları Dostluk Futsal Turnuvası final maçlarıyla sona erdi. Turnuvayı Hastane futsal takımı kazandı.
    Erbaa Kaymakamlığı, Erbaa Belediyesi ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Kamu Kurum ve Kuruluşları Dostluk Futsal Turnuvası final karşılaşmalarıyla tamamlandı. Turnuvayı Gençlik Spor futsal takımını finalde mağlup eden Hastane takımı kazandı. Tepeşehir YBO takımını mağlup eden Belediye Kültür takımı ise 3’üncü oldu. Takımlara kupa ve madalyaları Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl tarafından verildi.
    Sporun ve sporcunun gelişimine daima katkı verdiklerini ifade eden Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl "Kaymakamlığımız, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzle birlikte organize ettiğimiz Kamu Kurum ve Kuruluşları Dostluk Futsal Turnuvamız bugün oynanan final karşılaşmalarıyla tamamlandı. Başladığı günden bu yana birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne olan turnuvamız şampiyonluk ve 3’üncülük maçlarıyla sona erdi. Turnuvamızda aldıkları başarılı sonuçlarla şampiyon olan Hastane Futsal Takımımızı, 2'nci olan Gençlik Spor Futsal Takımımızı ve 3’üncü olan Belediye Kültür Futsal Takımımızı tebrik ediyor, katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Sporun birleştirici gücüne olan inancımızla düzenlediğimiz bu turnuvanın güzel dostlukların kurulmasına vesile olmasını diliyor sporcularımıza, hakemlerimize turnuvayı takip eden seyircilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow