hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tokat'ta hanımlara özel kıraathane hizmete girdi

    Tokatta hanımlara özel kıraathane hizmete girdi
    expand

    Tokat'ta hanımlara özel kıraathane hizmete girdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) - TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, sadece kadınların vakit geçirebilecekleri Hanımlar Kıraathanesi projesini hayata geçirdiklerini söyledi. 
    Her 8 Mart Kadınlar Günü'nde Tokatlı kadınlara yönelik bir proje hediye ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu projeyi tamamlamış olmalarına rağmen yaşanan büyük deprem sonucunda resmi açılış programı yapmadıklarını ifade etti.
    Eroğlu "Bu yılın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de bu mekânı hediye olarak düşünmüştük. Malumunuz çok büyük bir felaketten çıkınca bu mekânın açılışını yapamamıştık. İnşallah önümüzdeki zamanlarda resmi açılışını da yapacağız. Tokatlı değerli hanım kardeşlerimizi onların kullanabilecekleri Hanımlar Kıraathanesinden haberdar etmek istiyorum. Hizmete başlamış bir proje olduğunun bilinmesini istiyorum" dedi.
    Hanımlar Kıraathanesinin faaliyetine on gün önce başladığını ifade eden Başkan Eroğlu "Kadınlarımız buraya geliyorlar, sohbet ediyorlar, toplantılar icra ediyorlar. Ücretsiz bir şekilde bu mekanı Tokatlı hanım kardeşlerimizin hizmetini sunuyoruz. Hanım kardeşlerimizin bir anne, bir eş, bir kardeş olarak her şeyin en güzeline layık olduğunu düşünüyoruz. Çünkü kadınlarımızın toplumun en önemli temel taşlarından biri olduğunu düşünüyoruz. Şehrimizin en güzide mekânlarından biri olan şehir parkımızın içerisinde inşa ettiğimiz Hanımlar Kıraathanesi'ne bütün hanım kardeşlerimizi davet ediyorum" diye konuştu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow