hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tokat'ta İl Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı yapıldı

    Tokatta İl Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı yapıldı
    expand

    Tokat'ta İl Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - TOKAT’ta İl Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı Vali Ozan Balcı başkanlığında gerçekleştirildi.
    İl Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı Valilik Toplantı Salonunda Vali Ozan Balcı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler, yürütülen çalışmalar ve ilin genel durumu değerlendirildi. Toplantıya Vali Ozan Balcı’nın yanı sıra Vali Yardımcısı Osman Sarı, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sümbül ve kurul üyeleri katıldı.
    Salgınla mücadele kapsamında oluşturulan denetim ekiplerinin ve timlerin denetimlerine sıkı bir şekilde devam ettiğini belirten Vali Ozan Balcı, “Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması önemli. Vatandaşlarımızın hassasiyetle tedbirlere uyması ile bu salgını kontrol altına alabiliriz. Kontrollü sosyal hayat sürecine uygun olarak salgınla mücadelenin temel prensipleri olan hijyen, maske, ve sosyal mesafe kurallarını titizlikle uygulamamız lazım. Hem kendi sağlığımız hem sevdiklerimizin sağlığı ve hem de toplum sağlığı için alınan tedbirlere uyulması konusunda hassasiyet gösterilmesini önemsiyoruz” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow