hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tokat'ta traktör sürücüleri bilgilendirildi

    Tokatta traktör sürücüleri bilgilendirildi
    expand

    Tokat'ta traktör sürücüleri bilgilendirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halil İbrahim YEL/TOKAT,(DHA) - Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kazalara karşı alınması gereken tedbirler konusunda il genelinde köylerde traktör sürücülerine bilgilendirme yaptı.
    Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde şehirler arası karayolu üzerinde bulunan köylerde, traktör kazalara karşı alınması gereken tedbirler konusunda traktör sürücülerini bilgilendirdi. Polis ekipleri,  traktör römorklarına arkadan çarpma, tarladan karayoluna katılımında meydana gelen kazalar, ön ve arka ışık donanımının yanı sıra flaşörlü, yanıp sönen, sarı ışıklı, dönerli, uyarı lambası bulundurma zorunluluğu, römorklar ve bağlantı ekipmanlarının uygunsuz ve görüşü engelleyecek şekilde yüklenmesi, yolcu taşınması, fenni muayene ve sigortalarının yaptırılması konuları hakkında bilgilendirme yaptı.
    Bilgilendirme toplantılarındaki hedeflerinin tarım araçlarının karışmış oldukları kazaları en aza indirmek olduğunu ifade eden İl Emniyet Müdürü Bölge Trafik Şube Müdürü Yüksel Bozkurt, "İlimizde çiftçilerimize yönelik eğitim ve bilgilendirme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Traktör kazaları sadece kara yolunda yaşanmıyor. Arazi yollarında da trafik kazaları yaşanıyor. Tokat İl Emniyet Müdürlüğü olarak hedefimiz hem karayolunda yaşanan kazaları en aza indirmek hem de arazi yollarında yaşanan kazaları sürücülerimizi bilgilendirerek engellemek. Çiftçilerimiz trafiğe çıkmadan önce araçlarını kontrol etmelerini, özellikle anayol giriş ve çıkışlarında daha dikkatli ve duyarlı olmalarını istiyoruz" dedi. 

    FOTOĞRAFLI 
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow