hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Turhal'da koronavirüs önlemleri

    Turhalda koronavirüs önlemleri
    expand

    Turhal'da koronavirüs önlemleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT'ın Turhal Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında başlattığı dezenfekte çalışmalarını cadde, sokak, park ve yeşil alanlarda devam ettiriyor.
    Turhal Belediyesi, ülkede görülen koronavirüs salgınına karşı bir 'Kriz masası' oluşturarak, ölümcül virüse karşı kamu kurum ve kuruluş binalarında dezenfekte çalışmaları yaptı. Vatandaşlardan gelen taleplerle devam ettirilen dezenfekte çalışmaları, cadde, sokak, park ve yeşil alanlarda da titizlikle sürdürülüyor.
    Turhal ilçe genelinde devam eden dezenfekte çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı İlker Bekler, daha önce kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör binalarında yapılan dezenfekte çalışmalarının, cadde, sokak, park, yeşil alan ve dolmuş hatlarında seri bir şekilde devam ettiğini söyledi. Başkan Bekler, oluşturdukları Kriz Masası'na gelen talepler doğrultusunda da bir program içinde hareket ederek ekiplerce ilaçlama çalışması yapıldığını dile getirerek, "Toplum sağlığının korunması ve sürdürülmesi noktasında üzerimize düşen görevi eksiksiz ve zamanında yerine getirmek için mücadele veriyoruz. Halkımızın sağlığı için her türlü dezenfekte ve hijyen çalışmasını aralıksız sürdüreceğiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow