hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zile itfaiyesinden yangın tatbikatı

    Zile itfaiyesinden yangın tatbikatı
    expand

    Zile itfaiyesinden yangın tatbikatı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yaşar Erkan İÇEN/ZİLE, (Tokat) (DHA) - TOKAT'In Zile ilçesinde itfaiye ekiplerince tekstil atölyesinde yangın tatbikatı düzenlendi.
    Zile Belediye Başkanlığı İtfaiye Müdürlüğü organizesiyle tekstil atölyesinde düzenlenen tatbikata, itfaiye müdürlüğü ekipleri ve tekstil atölyesi çalışanları katıldı. Tatbikatta senaryo gereği tekstil fabrikasında çıkan yangına müdahale edildi. Tekstil atölyesi çalışanlarının ihbarı üzerine itfaiye ekipleri bölgeye hareket etti. Ekipler bir taraftan alevlere müdahale ederken, diğer taraftan ise fabrikada mahsur kalan işçileri tahliye etti.
    İtfaiye Müdürü Fatih Candan tatbikat sonunda bir değerlendirme yaparak, "Bugünkü tatbikatımız yangın, kurtarma başta olmak üzere yine yüksek açı kurtarmada tatbikat yaptık ve başarıyla gerçekleşti. Ben bütün katılımcı arkadaşlarımıza ve tüm tekstil çalışanlarına teşekkür ediyorum. İnşallah ilimizde hiçbir yangın, afet felaketi yaşanmaz bizde bu tatbikatları yapmak ve öğrenmekle kalırız. Biz Zile Belediyesi olarak sürekli farkındalığın arttırılması için kurumlarda yapacağımız tatbikatlarla inşallah vatandaşlarımızın yangını en az zararla atlatmalarını sağlayacağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow