hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzon'da 19 Mayıs kutlaması

    Trabzonda 19 Mayıs kutlaması
    expand

    Trabzon'da 19 Mayıs kutlaması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Selay SAYKAL/TRABZON(DHA) - TRABZON'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandı. 

    Trabzon Valiliği önünde düzenlenen törene, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zekeriya Taşan, Baro Başkanı Sibel Suiçmez, Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan İnan,  Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Zeki Çolak, CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Türk Eğitim-Sen Trabzon 1 Nolu Şube Başkanı Coşkun Dilber ile antrenörler ve sporcular katıldı. 

    Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı bando ekibinin marşları başlayan törende, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Saygı duruşu ile İstiklal Marşı okunmasının ardından konuşma yapan Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, "Türk gençliği, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da atasının emanetine cumhuriyete sahip çıkacak, onun gösterdiği hedef olan çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarılması için üstüne düşen görevi yerine getirecektir" dedi.

    Törene katılan sporcular, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ile günün anlam ve önemine dair şiirler okudu. Valilik önünde Türk bayrağı açılarak, günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow