hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zorluoğlu: Daha çok turistin gelmesine yönelik faaliyetlerimiz olacak

    Zorluoğlu: Daha çok turistin gelmesine yönelik faaliyetlerimiz olacak
    expand

    Zorluoğlu: Daha çok turistin gelmesine yönelik faaliyetlerimiz olacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TRABZON, (DHA)- TRABZON Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat ilçesinde ziyaretlerde bulunarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Zorluoğlu, "Ünlü Akçaabat’a daha çok turistin gelmesine yönelik faaliyetlerimiz olacak. Çünkü Akçaabat her şeyin en güzeline layık" dedi

    Ziyaretlerine Ortahisar ilçesi Fatih Mahallesinden başlayan Zorluoğlu Akçaabat ilçesine de giderek esnaf ve hemşerileri ile buluştu. Zorluoğlu’na ziyaretlerinde Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Erhan Nadir, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Hüseyin Altuntepe, AK Parti İl Yönetimi ve Gençlik Kolları üyeleri de eşlik etti. Başkan Zorluoğlu, ilçedeki Nefsipulathane Mahallesi Hamamçimeni Çarşısı esnafına da misafir oldu. Buradaki ziyaretinin ardından Dürbinar Mahallesi’ne giden Başkan Zorluoğlu, sıkıntılarını ve taleplerini dinlediği esnaf, vatandaş ve çocuklarla hatıra fotoğrafı çekildi.

     YILDIZLI-SÖĞÜTLÜ SAHİLİ ÇOK GÜZEL OLACAK

    Akçaabat’ın Trabzon’un metropol ilçelerinden bir tanesi olduğunu belirten Başkan Zorluoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Akçaabat’a elimizden geldiğince destek verdik, vermeye devam ediyoruz. Ganita’yı yaptık, Akçaabat halkı şimdi Söğütlü ve Yıldızlı’nın Akçaabat’a kadar olan o güzel sahilinin düzenlenmesini arzu ediyorlar. Biz de orada çalışıyoruz. Yıldızlı ve Söğütlü sahili de en az Ganita kadar güzel olacak. Cadde düzenlemeleri, doğal gaz, altyapı çalışmaları nedeniyle insanlarımız biraz yoruldu ama tamamlandıkça keyfini sürecekler. Büyükşehir olarak Akçaabat’ta güzel bir pazaryeri ve otopark yapıyoruz. Orada bir mesafe kat ettik. İnşallah bu yılsonuna kadar tamamlandığında Akçaabat’a güzel hizmet verecek bir alana dönüşecek. Yine yeme içme mekanlarıyla ünlü Akçaabat’a daha çok turistin gelmesine yönelik faaliyetlerimiz olacak. Çünkü Akçaabat her şeyin en güzeline layık” dedi.

    Başkan Zorluoğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Trabzon'un asırlık takımları arasında yer alan ve geçtiğimiz ay 3’üncü Lig'e yükselen Akçaabat Sebat Gençlikspor’a ziyarette bulunarak, başarılarından dolayı tebrik etti.  Akçaabatlılar Vakfı’nı da ziyaret eden Zorluoğlu, Başkan Yaşar Erbaşaran ve Yönetim Kurulu ile buluştu, vakıf çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow