hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yaş çayda üreticiye hasat çağrısı

    Yaş çayda üreticiye hasat çağrısı
    expand

    Yaş çayda üreticiye hasat çağrısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emirhan PEHLİVAN/OF, (Trabzon),(DHA) - ÇAY İşletmeleri Genel Müdürü (ÇAYKUR) Yusuf Ziya Alim, “Çay hasat olgunluğuna ulaştı. Üreticilerimiz taze taze hasadı yaparak alım yerlerimize teslim edebilirler” dedi.

    Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Çamlı Çay Fabrikası’nı gezerek, bilgi aldı. 

    Çayın Rize'de, Karadeniz'de üretildiğini belirten Of Kaymakam Hayrettin Çiçek, “Ben Elazığlıyım. Özellikle bizim bölgemizde çay tüketimi çoktur. Millet olarak çaysız yapamıyoruz. O nedenle çay üretim sezonunun üreticilerimiz, ÇAYKUR camiamız ve sektörümüz için hayırlı olsun” dedi.

    Çayın her zaman nimet verdiğini söyleyen Genel Müdür Yusuf Ziya Alim, “Bizde bu nimetten faydalanıyoruz. Bu yılda çay hasat olgunluğuna ulaştı. Üreticilerimiz taze taze hasadı yaparak alım yerlerimize teslim edebilirler. Bizde sağlıklı, kaliteli çay üreterek, dünyaya üzerinde pestisit kalıntısı bulunmayan çayımızı sunmuş oluruz. Bu vesile ile çay sezonu özelde bölgemize genelde ülkemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow