hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzon'da depremzedelere ücretsiz ulaşım imkanı

    Trabzonda depremzedelere ücretsiz ulaşım imkanı
    expand

    Trabzon'da depremzedelere ücretsiz ulaşım imkanı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TRABZON,(DHA)- TRABZON Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki şehir içi toplu taşıma hizmetinden kente gelen afetzedelerin ücretsiz faydalanacağını duyurdu.

    Deprem yönetimine destek vermek üzere Kahramanmaraş’ta bulunan ve bölgedeki çalışmaları yakından takip eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon’a gelen depremzedelerle de ayrıca ilgileniyor. Depremzedelerin Trabzon’daki hayatını kolaylaştırmak adına Başkan Zorluoğlu’nun talimatı ile depremin etkilediği illerden Trabzon’a yerleşen depremzedelerin otobüslerden ücretsiz yararlanacak.  

    Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu, deprem bölgesinde yürüttüğü yoğun çalışmaların yanında Trabzon’da misafir edilen depremzedelerin durumlarıyla da yakından ilgilenmektedir. Bu kapsamda şehrimize yerleşen depremzede vatandaşlarımız, Büyükşehir Belediyesinin otobüslerinden ücretsiz olarak faydalanacaktır. İmkânı olan misafirlerimiz, ücretsiz ulaşım kartlarını Büyükşehir Belediyesi İdari Binamızdan (Varlıbaş AVM Yanı), Değirmendere TİSKİ Abone İşlem Merkezi ve Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’ndeki Ulaşım Kart şubemizden hemen temin edebilirler. Trabzon Metropol Kart Merkezlerimize gelemeyen vatandaşlarımız ise Alo 153 TİKOM Merkezimizi ücretsiz arayarak kart taleplerini oluşturup, bulundukları ikametlerine talep edebilirler” denildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow