hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vakfıkebir OSB yolu ihale ediliyor

    Vakfıkebir OSB yolu ihale ediliyor
    expand

    Vakfıkebir OSB yolu ihale ediliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    VAKFIKEBİR (Trabzon),(DHA) - VAKFIKEBİR Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşımı sağlayacak olan ve yaklaşık olarak 60 milyon TL’ye mal olması beklenen yeni bağlantı yolu için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından 2019 yılı içerisinde ihale yapılması için talimat verildi.

    Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) ulaşımı sağlayacak olan, 4.5 kilometre uzunluğundaki ve 25 metre genişliğindeki bağlantı yolunun ihalesinin yapılması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan talimat verdi. 2019 yılında yapılması planlanan ihale ile birlikte önemli bir yatırımın ilçeye geleceğini söyleyen Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, ihale bedelinin 60 milyon TL tutarında olacağını söyledi.

    ‘İLÇEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR YATIRIM’

    Vakfıkebir OSB’ye yapılacak bağlantı yolunun, Vakfıkebir ilçesi adına önemli bir proje olduğunu ifade eden Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, yapılacak yolun çift gidiş ve çift geliş olarak hizmet vereceğini söyledi. Balta,” 4,5 kilometre uzunluğunda, 25 metre genişliğinde çift gidiş, çift geliş olarak ilçemizin imar planlarına işlediğimiz, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından karayolları standartlarına uygun şekilde projelendirilen bağlantı yolu ile sağlanacaktır.  Daha önce karayolları ağına alınan ve yaklaşık ihale bedeli 60 milyon TL olan bağlantı yolu ile ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan tarafından 2019 yılı içerisinde ihale yapılması için talimat verilmiştir. Böyle önemli bir yatırımın ilçemize gelmesini sağlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan’a ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta’ya şükranlarımızı sunuyoruz. Yaklaşık olarak 30 yıllık bir mazisi bulunan ve bir hayal olarak görülen Organize Sanayi Bölgemiz de bugün bacalar tütmeye hazırlanıyor” dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow