hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sağıroğlu: Projeler için iktidar desteği şart

    Sağıroğlu: Projeler için iktidar desteği şart
    expand

    Sağıroğlu: Projeler için iktidar desteği şart

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    YOMRA(Trabzon),(DHA)-AK Parti Yomra Belediye Başkan adayı İbrahim Sağıroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Kaşüstü Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi. Sağıroğlu, "Projelerin hayata geçirilmesi için iktidar desteği şart' dedi. 

    AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. Dün akşam saatlerinde  Kaşüstü Mahallesi’nde bulunan Şehrizan Sitesi sakinleri ile bir araya gelen Sağıroğlu, yapılacak yerel seçim için destek istedi. Sağıroğlu, Kaşüstü Mahallesi’nin 50 yıllık alt yapı sorununu çözdüklerini belirterek, “Şunu bilmenizi isterim ki sizlerin çektiği sıkıntıların tamamını bizde çektik. Bizde burada oturuyoruz. Sizlerle beraberiz.  Kabul etmek gerekir ki yapılan çalışmaların hepsi bizler için ancak, zamanlama olarak yanlış bir zamanda yapıldı. Bunu kabul ediyoruz ancak, alt yapı olmadan üst yapının bir anlamı yok. Büyükşehir belediyemizle birlikte Kaşüstü Mahallemizde gelecek 50 yılın alt yapısını tamamladık. En kısa süre içerisinde de bu alanların üst yapısını tamamlayarak sizlerin hizmetine sunacağız. Bu konuda sizleri yorduk bunun bilincindeyiz. Şunu sizlere açık sözle söylemek isterim ki gelecek adına burada çok güzel günler bizleri bekliyor” dedi.

    ‘DESTEK SİZDEN, HİZMET BİZDEN’

    Projeleri hakkında site sakinlerine bilgi veren Sağıroğlu, projelerin hayata geçirilmesi için iktidar desteğinin şart olduğunu söyledi. Sağıroğlu, “Yomra ilçemiz olarak hem devlet yatırımı hem de özel sektör yatırımları ile birlikte Trabzon’un göz bebeği olduk. Hep söylüyorum biz her şeyi yaptık ancak mega proje anlamında ilçemize bir hizmet getiremedik. Bu dönem bu büyük projeleri, eksik olan projelerimizi hayata geçirmek için sizlerden destek istiyorum. Nedir bu projelerimiz. Sahil dolgu projemiz, kent meydanı, 15 Temmuz millet kıraathanesi ve restaurantı ve millet bahçesi gibi birçok proje ile sizlerin karşısındayız. Her bir projemiz ilçemizin sosyal donatı alanı ihtiyaçlarını karşılayacak projeler. Bu projelerimizi de hayata geçirmek için bizlere iktidar desteği gerekiyor. Gelin bizlere destek verin, hep birlikte Yomra’mıza bu projeleri kazandıralım. Destek sizden hizmet bizden” diye konuştu.

    Başkan Adayı Sağıroğlu, ayrıca site sakinlerini evlerinde de ziyaret ederek, çalışmalarını sürdürdü.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow