hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti'den Hozat'ta ev ziyaretleri

    AK Partiden Hozatta ev ziyaretleri
    expand

    AK Parti'den Hozat'ta ev ziyaretleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hozat (Tunceli),( DHA)- AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek ve AK Parti Hozat İlçe Başkanı Teyyar Orhan 'Çay sizden, sohbet bizden' projesi kapsamında ev ziyaretlerinde bulundu.

    'Çay sizden, sohbet bizden' projesi kapsamında Kureyşan ocağından Ali Ekber dedenin evini ziyaret eden AK Parti heyetine ev sahibi Gülten Balık tarafından çay ikram edildi. Ateşte demlenen çayın önemini vurgulayan Gülten Balık, "Ateş çayı şimdi artık yok. Ateşte demlenen çayın tadı bir başka oluyor. Buda önemli bir kültür önceden hepimizin evinde baca-ocak vardı, şimdiki imkanlar ile ateş çayı da unutuldu" şeklinde konuştu.

    AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek ise şunları ifade etti:

    “AK Parti Tunceli İl Başkanlığı olarak teşkilatlarımızda düzenlediğimiz vatandaş buluşmaları dışında halkımızın talep ve öneriyle çalışmalarımızı şekillendirmek için bu tarz projeler ile vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Bugüne kadar projemiz kapsamında 4 bin hanemizi ziyaret ettik. Projemiz Hozat ilçemizde de devam ediyor, teşkilatımız projemiz kapsamında 2 bin 20 hanemizi ziyaret ederek projemizi tamamlayacak. Bu vesile ile mahalle başkanlarımız başta olmak üzere projemiz kapsamında görev alan tüm arkadaşlarıma da teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow