hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uşak Belediye Başkanı Çakın: Çok sayıda tesisin açılışı yapılacak

    Uşak Belediye Başkanı Çakın: Çok sayıda tesisin açılışı yapılacak
    expand

    Uşak Belediye Başkanı Çakın: Çok sayıda tesisin açılışı yapılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UŞAK, (DHA)-UŞAK Belediyesi Nisan ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Mehmet Çakın önderliğinde yapıldı. Çakın, kısa süre içerisinde Uşak'a değer katacak çok sayıda tesisin açılışını yapacaklarını söyledi.

    Uşak Belediyesi, su tasarrufu konusunda halkı bilinçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Nisan ayı meclis toplantısında konuyu gündeme taşıyan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, içme suyu kaynaklarını arttırmak için sondaj kuyusu açılmasını ve kuyulardaki suyun havaalanı deposuna taşınabilmesi için hat döşeme projesini meclis üyelerinin kararına sundu. Çakın ayrıca Toki 1, 2 ve 3. etapların atıklarının toplanması ve atık su tarifesi istasyonu yapılma planını da gündeme getirdi. Uşak Belediyesi, tamamlanmış projelerin açılış tarihlerini de mecliste duyurdu. Uşak'a sosyal kültürel ve eğitim alanında değer katacak projelerin devam edeceğini belirten Çakın, "Şehit Mehmet Kara Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Esentepe Spor Kompleksi 14 Nisan'da, Muharremşah Mahallesi Çok Amaçlı Spor Salonu 12 Nisan'da, Karaağaç Pazar Yeri ve Düğün Salonu 17 Nisan'da, İsmetpaşa Caddesi 13 Mayıs'ta,  Kayaağıl Termal Tesisi 6 Mayıs'ta açılarak halkımızın hizmetine sunulacak" dedi.
     
    'HIZLA YÜKSELECEK PROJELER DEVAM EDİYOR'
    Millet Bahçesi'nde inşaat sürecinin başladığını belirten Çakın, "Eski Belediye Binası, Çocukkent Projesi, Şekerevleri Pazar Yeri, Şekerevleri ve Mehmet Akif'te bulunacak Eğitim ve Yaşam Merkezleri, Gençlik Merkezi ve Genç Kuşak Akademi projelerinin de tamamlanması için çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Bunların yanı sıra alt ve üst yapı çalışmalarımız da yaz boyunca devam edecek" diye konuştu.(DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow