hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Şeylan, belediye çalışanlarıyla tanışma toplantısı yaptı

    Başkan Şeylan, belediye çalışanlarıyla tanışma toplantısı yaptı
    expand

    Başkan Şeylan, belediye çalışanlarıyla tanışma toplantısı yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hüdayi GÜMÜŞ/ÇATAK,(Van)-(DHA)-VAN'ın Çatak ilçesinde, Ak Partiden belediye başkanı seçilen Abdurrahman Şeylan, belediye çalışanlarıyla tanışma toplantısı yaptı.

    31 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Genel seçimlerinde, Çatak'ta AK Partiden Belediye başkanı seçilen ve 3 gün önce mazbatasını alarak göreve başlayan Belediye Başkanı Şeylan, belediye çalışanlarıyla tanışma toplantısı yaptı.
    Toplantıda konuşan Başkan Şeylan, birinci önceliğinin vatandaşa dürüst ve kaliteli hizmet sunmak olduğunu belirterek,"  Benim çalışan arkadaşlarımızla bir sorunum yok. Herkes görevini en iyi şekilde yapacak. Görevini yapanın başımın üstünde yeri var. Yapmayana da gerekli işlemleri yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Kimsenin arkasına sığınmayın. Benim gözümde birim amirleri ve tüm personeller eşittir. Mesai saatinde herkesin yerinde olmasını isterim. Hep beraber çalışıp, vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Halkımıza beklentilerini boşa çıkarmayacağımı söyledim. Benim sözüm senettir. Onun için herkes ast üst ilişkilerinde belli bir saygı çerçevesinde üstümüz astına, astımız da üstüne saygıda kusur etmeyecek. Bildiğiniz gibi bölgemizde bulunan Alan Aşiretinin lideriyim ve şimdi de belediye başkanıyım. Biri odama geldiğinde kapıda karşılarım, çıktığında yine kapıya kadar eşlik ederim. Sizlerden de aynı şeyi bekliyorum ki;  halkımız buradan memnun ayrılsın."dedi.
    Toplantıya katılan belediye çalışanları, kendilerini tanıtıp görev yaptığı birim hakkında başkan Şeylan'a bilgi verdi.
    FOTOĞRAFLI


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow