hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erciş'te, engelliler müzik programı ile eğlendi

    Ercişte, engelliler müzik programı ile eğlendi
    expand

    Erciş'te, engelliler müzik programı ile eğlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Barış KUL/ERCİŞ,(Van)-(DHA)- VAN'ın Erciş ilçesinde, Gençlik Merkezi'ndeki gönüllü gençler tarafından, engelli vatandaşlar için program düzenlendi. Programa katılan engelli  bireyler, çalınan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

    Erciş Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi, ilçede rehabilitasyon merkezine giden zihinsel engelli bireyler için Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda program düzenledi. Programa aileleriyle katılan 30 engelli, çalınan müzik eşliğinde halay çekip gönüllerince eğlendi. Eğlencenin tadını çıkaran engellilere, çeşitli ikramlar yapıldı. 

    Erciş Gençlik Merkezi Sorumlusu Pınar Gülen, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 81 ilde eşzamanlı yaptığı 'Mutlu Çarşamba' projesi kapsamında engelli bireyleri eğlendirdiklerini belirtti. Gülen,"Engellilere balonlar verip, müzik eşliğinde halaylar çekerek eğlenmesini sağlıyoruz. Farkındalık yapmak anlamında kurumumuzda bu tarz faaliyetleri sürekli yapıyoruz. Gönüllü öğrencilerimiz bu konuda bize her türlü desteği sağlıyor. 30 Zihinsel engelli kardeşimiz,i davet edip onlara çeşitli ikramlarda bulunup, gönüllerince eğlenmelerini sağladığımız için çok mutluyuz."dedi.(DHA)
    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow