hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gürpınar Belediyesi'nden bayram traşı

    Gürpınar Belediyesinden bayram traşı
    expand

    Gürpınar Belediyesi'nden bayram traşı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tuncay AVCI/GÜRPINAR(Van), (DHA)-VAN'ın Gürpınar Belediyesi, Gürpınar İyilik Merkezi (GİMER) projesi kapsamında ilçedeki yaşlılara Kurban Bayramı öncesi kuaför hizmeti sundu. Yapılan uygulama yaşlılara mutluluk yaşattı. 

    Gürpınar ilçesindeki yaşlı ve evinden çıkamayan vatandaşlar için bayram tıraşı uygulaması başlatıldı. Belediye Başkanı Hayrullah Tanış'ın isteği üzerine görevlendirilen ekip yaşlıları evlerinden ziyaret edip kuaförlük hizmeti verdi. Belediye Başkanı Tanış, "Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizde gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugünde eli öpülesi büyüklerimiz için kurban bayramı öncesi kuaför hizmeti veriyoruz. Gelen talepler doğrultusunda büyüklerimizin evlerinde tıraşlarını yapıyoruz. Aynı zamanda bayramdan sonra da tıraş hizmetimizi sürdüreceğiz. Onların her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz” dedi

    Evde kuaförlük hizmetinden faydalanan vatandaşlar ise başlatılan uygulamadan memnun olduklarını belirterek, ekiplere ve Belediye Başkanı Tanış’a teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow