hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakamdan şehit polisin ailesine ziyaret

    Kaymakamdan şehit polisin ailesine ziyaret
    expand

    Kaymakamdan şehit polisin ailesine ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tuncay AVCI/GÜRPINAR,(Van)-(DHA) - VAN'ın Gürpınar Kaymakamı Fatih Kayabaşı, şehit polis memuru Haluk Var'lının ailesini ve şehidin mezarını ziyaret edip, dua etti. Kaymakam Kayabaşı, vatan uğruna canlarını seve seve feda eden şehit ailelerinin yanlarında olduklarını söyledi.
    Gürpınar Kaymakamı Fatih Kayabaşı, 2015'te Iğdır'a bağlı Dilucu Sınır Kapısı'na göreve giden polis aracına, teröristlerin yola döşediği el yapımı patlayıcının (EYP) inifilak etmesi sonucu şehit olan polis memuru Haluk Varlı'nın Gürpınar ilçesine bağlı Yukarı Kaymaz Mahallesi'ndeki mezarını ziyaret edip, dua etti. Kaymakam Kayabaşı, daha sonra Şehit Varlı'nın ailesini ziyaret ederek acılarını paylaştı.
    Şehit ailesi ile yakından ilgilenen Kaymakam Kayabaşı, kapılarının her zaman şehit yakınlarına sonuna kadar açık olduğunu ifade ederek, şehit ailelerine yönelik ziyaretlerin sıklıkla devam edeceğini belirtti. Devlet olarak, canlarını seve seve ülkesi için feda eden aziz şehitlerin emanetleri olan ailelerinin yanında olduklarını kaydeden Kayabaşı, "Bizler aziz şehitlerimize minnet borçluyuz. Vatanını, milletini ve bayrağını korumak için canlarını veren, Peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebeye erişen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetler sizlersiniz. Kapımız sizlere 24 saat açıktır. Her zaman yanınızdayız" dedi.
    FOTOĞRAFLI 


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow