hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İpekyolu Belediyesi’nden koronavirüs denetimi

    İpekyolu Belediyesi’nden koronavirüs denetimi
    expand

    İpekyolu Belediyesi’nden koronavirüs denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    VAN,(DHA)- VAN'ın merkez İpekyolu İlçesinde belediye ve polis ekipleri tarafından koronavirüs (Covid-19) tehdidine karşı umuma açık işletmelere denetim yapıldı. Ekipler, halen açık olan söz konusu yerlerin faaliyetlerini durdurmaları için tebliğ yaptı.

    İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge kapsamında  pavyon, diskotek, bar, gece kulüpleri, tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil ), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezleri ikinci bir emre kadar geçici olarak faaliyetleri durdurulmuştu.

    Bu kapsamda İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İpekyolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetim yaptı. İlçe merkezinde genelgeye konu olan tüm iş yerlerini denetleyen ekipler, halen açık olan söz konusu yerlerin faaliyetlerini durdurmaları için tebliğ yapıldı. Ayrıca vatandaş ve esnaftan toplum sağlığı için alınan kararlar doğrultusunda 14 temel kurala uymaları için önemli uyarılarda bulunuldu.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow