hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İpekyolu Belediyesi'nden lösemili çocuklara moral etkinliği

    İpekyolu Belediyesinden lösemili çocuklara moral etkinliği
    expand

    İpekyolu Belediyesi'nden lösemili çocuklara moral etkinliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    VAN,(DHA)- VAN'ın merkez İpekyolu Belediyesi, '2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası' kapsamında hastanede tedavisi devam eden lösemili çocuklar için etkinlik düzenledi. 

    İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, etkinlik kapsamında Dursun Odabaşı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören lösemili çocuklara ziyaret etti. Kaymakam Aydın, çocuklarla yakından ilgilenerek, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. İpekyolu Belediyesi'nin lösemiye karşı farkındalık oluşturmak ve lösemi hastalığı ile mücadele eden çocuklara destek vermek amacıyla gerçekleştirdiği etkinlikte konuşan Kaymakam Aydın, "2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası" münasebetiyle çocuklarımıza bir moral ziyareti gerçekleştirdik. Lösemili hasta çocukların en çok ihtiyaç duydukları moral ve motivasyon için, palyaço ve sihirbazlık gösterileri sergiledik. Tedavi sürecinde morallerini yüksek tutmak ve eğitimlarine de katkı sunmak amacıyla tüm çocuklarımıza tablet ve çeşitli hediyeler verdik. Tedavi sürecindeki tüm çocuklarımıza Allah’tan şifa, ailelerine de sabır diliyorum" dedi. 

    Tedavi gören aileler de çocuklarını ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu anlamlı etkinlikten dolayı Kaymakam Aydın ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow