hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sanatçı Funda Arar Van'da konser verdi

    Sanatçı Funda Arar Vanda konser verdi
    expand

    Sanatçı Funda Arar Van'da konser verdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    VAN, (DHA)- SANATÇI Funda Arar, memleketi Van'da konser verdi. Van Kalesi'nde bulunan Kültür Parkta sahne alan Funda Arar, Vanlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

    Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen yaz konserlerinin ilkinde Funda Arar, birbirinden güzel şarkılarını hemşehrileri için seslendirdi. Tarihi Van Kalesi'nde bulunan Kültür Parkta sahne alan Funda Arar Vanlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Her yaştan müzikseverin katıldığı konserde birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Arar'a coşkulu kalabalık hep bir ağızdan eşlik etti. Yaklaşık 2 saat sahne performansı sergileyen Funda Arar, memleketi Van’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, organizasyonda emeği geçen Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

    Konserin ardından Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı tarafından Funda Arar'a çiçek takdim edildi. Vali Ozan Balcı, Funda Arar'a baba ocağında olmasından ötürü mutluluğunu ifade ederek, alanı dolduran on binlere de teşekkür etti. Vali Balcı, Van'ın artık kötü olaylarla değil, sanatla, kültürle anılmasını arzu ettiklerini belirtti. (DHA)

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow