hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Van'da, binlerce fidan toprakla buluşturuldu

    Vanda, binlerce fidan toprakla buluşturuldu
    expand

    Van'da, binlerce fidan toprakla buluşturuldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    VAN,(DHA)- VAN'ın İpekyolu Belediyesi tarafından, 11 Kasım 'Milli Ağaçlandırma Günü' dolayısıyla fidan dikimi gerçekleştirildi. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, öğrencilerle birlikte fidan dikti.

    İpekyolu Belediyesince "Geleceğe Nefes Dünya'ya Nefes" projesi kapsamında, daha önce selin vurduğu  Bostaniçi mahallesinde fidan dikme etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, belediyenin birim amirleri, mahalle muhtarları ve öğrenciler katıldı. 

    Öğrencilerle birlikte fidan dikimi yapan Kaymakam Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emir ve talimatları ile tüm Türkiye'de fidan dikme etkinliğinin gerçekleştirildiğini belirterek, "Sadece fidan dikme etkinlikleriyle, ormanlarımızı artırmakla değil,  aynı zamanda mevcut ormanlarımızı da koruma noktasında hepimize çok büyük görevler düşüyor. Çevremizi korumaya devam etmeliyiz. Sürdürülebilir bir dünya için, sürdürülebilir bir çevre için üzerimize büyük görevler düşüyor. Gerek orman yangınlarına karşı insanlarımızın duyarlılığı gerekse bizim bu tür faaliyetlerle orman varlığımızı artırmaya yönelik faaliyetlerimiz Türkiye'yi daha yaşanabilir bir ülke olarak geleceğe taşıyacaktır.Her bir fidana, dünyamızı korumak amacıyla, dünyaya renk verecek bir umut olduğu noktasında bakıyoruz."dedi.
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow