hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Van'da, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yemek dağıtılıyor

    Vanda, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yemek dağıtılıyor
    expand

    Van'da, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yemek dağıtılıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    VAN,(DHA)- VAN'ın İpekyolu Belediyesi ve Türk Kızılay'ı Van Şubesi, Ramazan ayı boyunca ilçede ihtiyaç sahibi 2 bin 500 kişiye günlük 3 çeşit iftar yemeği veriyor. Aşevi'nde hazırlanan yemekler gıda mühendislerinin denetiminden geçirildikten sonra iftar için ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

    İpekyolu Belediyesi ve Kızılay ven Şubesi organanizasyonuyla günlük 2 bin 500 kişiye 3 çeşit yemek, aşevi çalışanları  tarafından hazırlanıyor. Hazırlanan yemekler iftar öncesi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor. Yemek dağıtımının yapıldığı Sabri Ülker Aşevinde incelemelerde bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Ramazan ayı boyunca Kızılay Van Şubesi ile birlikte ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek verileceğini belirterek,"Tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere servislerimiz ile evlerine kadar sıcak iftarlık götürüyoruz. Amacımız, ilçemizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sofralarına destek sağlamak. Çalışmalarımız ramazan ayı boyunca devam edecek."dedi.

    İftar yemeklerini alan vatandaşlar, mübarek ramazan ayında kendilerini yalnız bırakmayan İpekyolu Belediyesi ve Kızılay yetkililerine teşekkür etti.(DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow