hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altınova Belediye Başkanı Oral: Eğitim, kırmızı çizgilerimizdendir

    Altınova Belediye Başkanı Oral: Eğitim, kırmızı çizgilerimizdendir
    expand

    Altınova Belediye Başkanı Oral: Eğitim, kırmızı çizgilerimizdendir

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özgür YILDIZ/YALOVA,(DHA)-YALOVA'da Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Bülent Özyürük Çok Programlı Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

    Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral beraberinde Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar ile birlikte Altınova Bülent Özyürük Çok Programlı Lisesi’ni ziyaret etti. Okul Müdürü Zerrin Özer tarafından karşılanan Altınova Belediye Başkanı ile Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü.  Çok Programlı Lisesi’nde öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular.

    Eğitim alanına daha özel baktıklarını ifade eden Altınova Belediye Başkanı Oral, “Çocuklarımızı geleceğe hazırlayan değerli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle özel bir ziyaret gerçekleştirdik. Onların düşünceleri bizim için çok kıymetli. Notlarımızı aldık. Eğitim kırmızı çizgilerimizdir. Birlikte daha güzel çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.

    “EĞİTİM İÇİN YAPILANLAR, HER ŞEYE DEĞER”

    Başkan Oral, “Geleceğin temeli olan gençlerimizin yetiştirilmesinin mimarı olan siz öğretmenlerimize yaptıkları çalışma ve verdikleri emekler için teşekkür ediyoruz. Biliyoruz ki, yetiştirdiğiniz nesil ne kadar güçlü olursa yarınlara dair umutlarımız da o kadar güçlü olacaktır. Bu önemli görevinizde, Altınova Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız. Belediye olarak, eğitim öğretim hayatlarında öğrenci ve öğretmenlerimize desteklerimizi sürdürmekteyiz. İlçemize yeni okular kazandırıyoruz. Eğitim alanında yapılması gereken ne varsa elimizden geldiğince katkı sağlıyoruz. Eğitim için yapılanlar, her şeye değer” diedi. 

    Belediye Başkanı ile ilçe milli eğitim müdürü, ziyaretlerinde sınıfları gezip öğrencilerle sohbet etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow