hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altınova Belediyesi zabıta ekiplerinden denetim

    Altınova Belediyesi zabıta ekiplerinden denetim
    expand

    Altınova Belediyesi zabıta ekiplerinden denetim

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cem Mete OKUR/ALTINOVA(Yalova),(DHA)-YALOVA’da ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren işletmelere yönelik çalışmalarını Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri ilçede faaliyet gösteren TEKEL bayilerini denetledi.

    Altınova Belediyesi Zabıta ekiplerince TEKEL bayilerine yapılan denetimlerde özellikle yasal izin belgesi ve tüketime sunulan gıdaların sağlıklı olup olmadığı, hijyen şartlarına uyulup uyulmadığı, alkol ürünlerinin sahte olup olmadıkları ve son tüketim tarihlerine uygunluğuna bakıldı. İşyeri sahiplerinin iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatları incelenirken, ürünlerin üretim tarihi ile son kullanma tarihlerinin denetimlerini yapıldı.

    İnsan sağlığının her şeyin üzerinde olduğunu dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Halk sağlığı bizim için en öncelikli konuların başında gelmektedir. Bunun dışında vatandaşlarımızın tüketici hakları da son derece titiz bir şekilde kontrol edilmektedir. Vatandaşlarımızın menfaatlerine olan bu tür uygulamalarımız devam edecektir. Altınova Belediyesi olarak amacımız vatandaşlarımızın daha sağlıklı, doğru ve kaliteli bir hizmet almalarıdır” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow