hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yalova Belediyesi’nden kardeş şehir Antakya’ya oyuncak kampanyası

    Yalova Belediyesi’nden kardeş şehir Antakya’ya oyuncak kampanyası
    expand

    Yalova Belediyesi’nden kardeş şehir Antakya’ya oyuncak kampanyası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özgür YILDIZ/YALOVA,(DHA)-YALOVA Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, çocukların gülüp acılarının bir nebze olsun azaltılması amacıyla ‘Oyuncaklar ve Hayaller Paylaşınca Güzelleşir’ projesini hayata geçirdi.

    ‘Oyuncak Kumbarası Sosyal Sorumluluk Projesi’ ile başlayan ve Yalova’da belli noktalara koyulan oyuncak kumbaralarına öğrenciler destek veriyor.Bu projeyle birlikte öğrenciler, evlerinden getirdikleri ve harçlıklarından biriktirdikleri paralarla almış oldukları oyuncakları kumbaralara attı. Toplanan oyuncaklar, Yalova’nın kardeş şehri olan Hatay’ın Antakya ilçesine gönderilecek. Çocukların kendi yaşıtları için gönderdikleri oyuncakların üzerinde, bölgede bulunan çocuklara mesajları da yer aldı.

    ÖĞRETMENLERDEN DESTEK YAĞDI

    Antakya’da ki öğrencilerin acılarını bir nebze olsun unutturmak için oyuncakların toplandığını belirten İlköğretim Okulu Müdürü Süleyman Şafak, projeye desteğini yenilerken Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Öğretmeni Gökçe Sevik Kutrup, “Oyuncaklar ve Hayaller Paylaşınca Güzel projesinde yer aldıkları için çok mutluyuz bu sebeple de Yalova Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz. Buradan Antakya’da bulunan tüm çocuklarımıza selam gönderiyoruz” dedi.

    Projeye destek veren okullardan İlköğretim Müdürü Nergis İbşiroğlu; “Yalova Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği sosyal sorumluluk çalışmasının içerisinde bulunmaktan gurur duyuyoruz” dedi.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow