hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yalova'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

    Yalovada 23 Nisan coşkuyla kutlandı
    expand

    Yalova'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özgür YILDIZ-Recep CAN/YALOVA,(DHA)-YALOVA'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, coşkuyla kutlandı. Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, düzenlenen etkinlik kapsamında nostaljik otobüs ile mahallerde gezip, çocuklarla buluştu.

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Yalova'da düzenlenen törenle kutlandı. Törenin ardından Yalova Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinde olan çocuklar için etkinlikler düzenledi. ‘Müzik Kutusu’ isimli müzikli tiyatro oyunu Yalova Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanırken, bayraklarla süslenen nostaljik otobüs de yollara çıktı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel hazırlanan otobüsün şoförlüğünü Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk yaptı. Tutuk’un kullandığı üstü açık otobüs, knet sokaklarında gezerek, çocukların bayramını kutladı. Çocuklar, otobüsteki çizgi film karakterleri ve palyaçolar ile eğlendi. Çocuklara oyuncak ve Türk bayrakları hediye edildi.

     “HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜ GÜLSÜN DİYE”

    Program sonrası açıklama yapan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk; “Kovid-19 salgınını yaşadığımız bu günlerde çocuklarımızın dışarı çıkamaması nedeniyle onların bu özel günü buruk geçirmemeleri adına böyle bir etkinlik düzenledik. Gezici otobüsümüz  2 gün boyunca Yalova mahallelerinde çocuklarımızla buluşacak. İlk olarak şoför koltuğuna geçerek, çocuklarımıza direksiyon başında el sallamak istedik. Şarkılar söyledik hep bir ağızdan. Çocuklarımıza kitaplar ve oyuncaklar dağıttık. Bu şekilde çocuklarımızı biraz da olsa motive etmeye çalıştık. Tiyatro oyunumuz da çocuklarımızla buluştu. Her şey çocuklarımız için. Onların 23 Nisan’ı buruk geçirmemeleri adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bir kez daha en içten dileklerimle kutluyor, yüce meclisin kuruluşunun 101’inci yılını tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyorum” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow