hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yalova’da şehit polisler anıldı

    Yalova’da şehit polisler anıldı
    expand

    Yalova’da şehit polisler anıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Emniyet Müdürlüğü tarafından, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen programda şehit polisler anıldı. Törende duygulu anlar yaşandı.

    Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıldönümü nedeniyle Yalova’da Polis Şehitliği’nde bir tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Yalova Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Garnizon Komutanı Tuğamiral Ayhan Gedik, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, MHP Yalova İl Başkanı Necati Vural, il müdürleri, şehit aileleri, emniyet teşkilatı mensupları hazır bulundu. Komiser Yardımcısı Aynur Bayram, şehitler için bir konuşma yaptı. Ardından Komiser Yardımcısı İsmail Bayram, Polis Şehitliği’nde kabirleri bulunan şehit polisler Mesut Ersoy, Suat Orak, Haydar Başar, Abdülhamit Kaya ve Volkan Gürses’in özgeçmişlerini okudu. İl Müftü Vekili Halil Eriş ve Zekai Salman da polis şehitler için dua etti.

    Duanın ardından protokol üyeleri ve şehit aileleri, şehit polislerin kabirlerine karanfil koydu. Emniyet Müdürü Fındık ile Garnizon Komutanı Tuğamiral Gedik, şehit aileleri ile yakından ilgilenerek her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow