hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    GMİS'te yeni genel başkan göreve başladı

    GMİSte yeni genel başkan göreve başladı
    expand

    GMİS'te yeni genel başkan göreve başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ZONGULDAK,(DHA)- GENEL Maden İşçileri Sendikası (GMİS) 11’inci Olağan Genel Kurulu’nda genel başkan seçilen Hakan Yeşil, görevi Ahmet Demirci'den devraldı.

    Genel Maden İşçileri Sendikası'nın genel başkanlığına seçilen Hakan Yeşil, genel başkan yardımcılığına yeniden seçilen İsa Mutlu, genel sekreterliğe seçilen Hüseyin Kolçak, genel mali sekreterliğe seçilen Volkan Yıldız, genel teşkilatlandırma ve eğitim sekreterliğine seçilen Tayfun Demir, eski yönetim kurulundan görevi devraldı. Seçimi kaybeden başkan Ahmet Demirci, yeni başkan Hakan Yeşil'e karar defterini teslim ederek başarılar diledi. Yeni yönetime her zaman destek olmaya hazır olduğunu ifade eden Ahmet Demirci, "Allah yardımcıları olsun. Ben eski genel başkan olarak, bir ağabeyleri olarak her zaman yanlarında olduğumu belirtmek istiyorum. İhtiyaçları olduğu zaman da 24 saat hazır olduğumu bilmelerini istiyorum." dedi.

    GMİS’in yeni genel başkanı Hakan Yeşil de, demokrasi içerisinde bir seçim geçirdiklerini ifade ederek, "Ahmet başkanımıza teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir demokrasi yarışı oldu. Bu sürecin sonunda ekibimizle birlikte Ahmet Başkan’dan görevi devraldık. Ahmet başkana ve ekibine geçmiş dönemde yaptığı görevler nedeniyle teşekkür ediyoruz. Bundan sonra Zonguldak için, TTK için ne yapılması gerekiyorsa hep beraber yapacağız. Hepimiz için hayırlı olsun. Teşekkür ederim." diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow