Dev pervaneler, TIR'larla taşındı

Dev pervaneler, TIRlarla taşındı
expand
Kaynak: DHA

HATAY'da kurulacak rüzgar enerji santrali için 60 metre uzunluğundaki rüzgar türbinlerine ait pervaneleri TIR'lar, Gaziantep'in İslahiye ilçesinden geçti.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Kadir ÇELİK / İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- HATAY'da kurulacak rüzgar enerji santrali için 60 metre uzunluğundaki rüzgar türbinlerine ait pervaneleri TIR'lar, Gaziantep'in İslahiye ilçesinden geçti.
Hatay'da kurulacağı belirtilen rüzgâr enerji santrali için her biri 60 metre uzunluğunda ve 15 ton ağırlığında olan pervanelerin taşındığı 3 TIR, İslahiye'den geçti. TIR'ların geçişi polis ekiplerinin eşliğinde sağlandı. 3 ayrı TIR ile taşınan rüzgâr türbini panelleri, ilçe çevre yolunda Kırıkçalı kavşağında yaklaşık 35 dakikada geçerken, nakliye işini üstlenen firma yetkilileri ile polis zor anlar yaşadı. TIR'ların geçişinde yol trafiğe kapatıldı. Dev kanatların geçişini bekleyen sürücüler ile çevre sakinleri ilgiyle izledi.
FOTOĞRAFLI

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow
o-clock

SON DAKİKA