hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serkan: "Kimse arkamda durmadı"

    Serkan: Kimse arkamda durmadı
    expand

    Dört ayı aşkın süredir Fenerbahçe'de ilk 11'e giremeyen Serkan Balcı, Dinamo Kiev maçında kırmızı kart gördükten sonra kimseden destek görmediğini söyledi.

    Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev ile 9 Ağustos'ta oynadığı Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında kırmızı kart gördükten sonra ilk 11'de yer bulamayan Serkan Balcı, o maçtan sonra kimsenin arkasında durmadığını söyledi.
       
    Serkan, Kiev maçında talihsizlik yaşadığını belirterek, "o maçtaki kırmızı kartın haklı olduğuna inanmıyorum. Öyle bir durum yaşandı ama sonuçta arkamda durmaları gerekirdi. Öyle bir şey olmadı. Ben öyle hissediyorum'' dedi.
       
    ''Orada o kırmızı kart olmasaydı, belki oynamaya devam ederdim'' diyen Serkan, ''ama hocamın görüşü bu. Hocayla aram iyi, bir problem yok. Sonuçta sahaya 11 tane futbolcu çıkması gerekiyor. Şans gelince iyi değerlendirip, tekrar formayı giyeceğime inanıyorum'' diye konuştu.
       
    Serkan Balcı, hep güler yüzlü görünmesine rağmen forma şansı bulamamasından dolayı içinde bir burukluk olduğunu kaydetti.
       
    "Bir futbolcu için oynamamak çok kötü. Ne kadar gülsem eğlensem de içimde bir burukluk var. Bunu atamıyorsun ister istemez. Burukluk var ama bunu dışarıya yansıtmıyorum. Bu benim problemim, başkalarının problemi değil.''
       
    "Başka takımlarla da görüşeceğim"   
       
    Sezon sonunda sözleşmesinin sona erdiğini belirten Serkan, Fenerbahçe ve başka takımlarla görüşmeler yapacağını, şu anda kendisine hiçbir teklif gelmediğini ifade etti:
       
    ''Sezon sonu sözleşmem bitiyor. O zaman görüşülecek. Fenerbahçe ile de görüşülecek başka takımlarla da görüşülecek. Hayırlısı neyse o olsun. Ben
    küçüklüğümden beri Fenerbahçeliyim. Burada kalmak isterim. Eğer tekrar forma şansı bulursam burada kalırım.''
       
    Genç oyuncu Fenerbahçe'de oynayamadığı için milli takıma da seçilemediğini ve buna çok üzüldüğünü söyledi.
       
    ''Benim en çok üzüldüğüm taraf milli takımda da oynayamamam. Milli takıma tekrar seçilmem için kendi takımımda da oynamam gerekiyor. İnşallah bunun çabasını sarf ediyorum. Hem Fenerbahçe formasını giyip, hem milli takım formasını giymek istiyorum.''
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow