hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Unnado.com'dan girişimci annelere tam destek

    Unnado.comdan girişimci annelere tam destek
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Türkiye'de anne-bebek ve çocuk ürünleri kategorisinde ilklerin sahibi Unnado.com, "vitrinlerini" girişimci annelere açarak destek veriyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    1 milyon üye ve aylık 40 bin ürün satışına ulaşan Unnado.com, Temmuz ayından bu yana "kendi el emeği ürünlerinin" satışını yapan veya anne olduktan sonra bebek-çocuk ürünleri alanında kariyer seçen 16 girişimci anneyi destekledi, 20'ye yakın online butik açıldı.

    Hedef, yıl sonuna kadar 30 girişimci anne ile birebir çalışarak yeni projeler üretmek ve 2016 yılı boyunca 60 girişimci anneye daha ulaşarak bu rakamı 100'e çıkarmak.

    Bünyesinde anne, bebek ve çocuk alanında yeni, farklı ve özel markalara yer veren Unnado.com, girişimci ekosistemi yaymak için anneleri teşvik ediyor ve destekliyor.

    "E-ticarette kadınlar daha güçlü olmalı"
    Faruk Çelik: "Asgari ücret 1 Ocak 2016 itibariyle 1300 lira olacak"
    Temmuz ayından bu yana 16 girişimci anneye Unnado.com çatısı altında butik açtıklarını ileten Unnado.com Genel Müdürü Yonca Eldener, şunları söyledi:

    "Unnado.com olarak en başından beri amacımız annelerin hayatını kolaylaştırmak ve hayatlarına değer katmak. İş hayatında kadın kimliği ile var olmanın zorluklarını, annelik ile kariyeri bir arada yürütme mücadelesini anlıyor ve anneleri desteklemek istiyoruz.

    Unnado vitrinine çıkabilmek için çeşitli kriterler vardır. Örneğin çeşit ve stok aranır, belli bir stoğun altında normalde butik açılmaz. Ama Girişimci Anne projesi kapsamında sermayesi, çeşidi ve stoğu sınırlı da olsa girişimci anneleri desteklemek için Unnado'da annenin el emeğiyle yarattığı ürünler, adına özel butik olarak açılarak doğru kitle ile buluşturuluyor; tanıtım desteği veriliyor.

    Böylece girişimlerinin kuruluş aşamasında doğru kitleye ulaşmaları için Unnado.com'un geniş müşteri havuzu açılıyor. Bu butiklerden başarılı örnekler yaratarak sürekli çalışma imkanı yaratılması hedeflerden biri. Yeni girişimci annelerimiz de girisimcianne@unnado.com adresine yazarak veya ofisimizi arayarak bilgi edinebilirler."

    Kısa sürede BHR Design, Pötikare Butik Atölye, A and R Butik, Baby Ahoi, Stoneage, Evesfb Butiko, Kuzu Bebe, Şİ-RA, Dream Bag, Gülizar'ın Oyuncakları, Rosece, Şimay Saç Atölyesi, Mama Latte Bonnet gibi markalara yer verdiklerini aktaran Eldener, "Girişimci Anneler 500'e yakın ürünü müşteriyle buluşturdular. Unnado çatısı altında bir girişimci ekosistemi oluşturabilirsek amacımıza ulaşmış olacağız. E-ticarette kadınlar daha güçlü olmalı, birbirimize destek olmalıyız" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow