hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cem Yılmaz merakla beklenen yeni filmi "Ali Baba ve 7 Cüceler"i anlattı!

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı "Ali Baba ve 7 Cüceler" filmi bugün basınla buluştu. Cem Yılmaz ve film ekibi gösterimin ardından soruları yanıtladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başrollerinde Cem Yılmaz, Irina Ivkina, Zafer Algöz ve Çetin Altay'ın rol aldığı film, 13 Kasım'da vizyona girmeye hazırlanıyor.

    Sıradan bir esnaf olan Ali Şenay ve ortağı İlber, işlerini büyütmek için Sofya'daki bahçecilik fuarına katılıyor. Ancak cücelerini dünyaya tanıtmayı hayal eden Ali Şenay ve ortağı kendilerini aksiyon dolu bir maceranın içinde buluyor.

    "Ali Baba ve 7 Cüceler" Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği 4'üncü film. Filmin tamamı Bulgaristan'da çekildi. Cem Yılmaz, filmin başrolünde iki ana karakter olan Ali Şenay ve Boris'i, iki zıt karakteri canlandırıyor.
    "Ali Baba ve 7 Cüceler"den ilk fragman!
    Filmin basın toplantısına Cem Yılmaz'ın yanı sıra Can Yılmaz, Irina Ivkina, Çetin Altay, Bahtiyar Engin ve Yosi Mizrahi katıldı.

    Filmin başrolündeki Irina Ivkina'nin bu film ilk oyunculuk denemesi olmuş. Filmdeki karakter çeşitlemeleri dikkat çekiyor. Yosi Mizrahi'nin karakteri beğeni topladı.

    Barış Manço ve İzzet Altınmeşe, filmin genelindeki espriler ve anekdotlarla anılıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow