hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bobby Dixon'dan taraftara 'dünyayı yakmasınlar' mesajı

    Bobby Dixondan taraftara dünyayı yakmasınlar mesajı
    expand
    KAYNAKCem Pelister / CNN TÜRK

    Fenerbahçe'nin Laboral maçında rakibin hızına cevap verebilecek oyuncuların başında Bobby Dixon geliyor. Bu denli önemli görevi olacak, Dixon maç öncesinde görüşlerini CNN TÜRK ile paylaştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe kadrosunda Final Four görmeyen nadir isimlerden birisi de Bobby Dixon. Kendisine tam da bu sebeple, Jasikevicusz'un Socrates dergisine verdiği röportajda bahsettiği uyku meselesini sorarak röportaja başlıyoruz. Dixon bu konuda farklı düşünenlerden: "Ne kadar önemli olursa olsun, maçtan önce mışıl mışıl uyumak için elimden geleni yapıyorum. Maça odaklanmak için bunu yapmak zorundayım. Maçtan sonraya gelecek olursak, dostum işte o zaman uyumakta zorlanıyorum."

    Laboral'in hızından bahsettiğimiz bölümde Dixon bu durumu pek umursamadı. Laboral'in hızlı olduğunu kabul etmesine karşın, "Çok hızlı oyun kurucuları var, biz de buna dikkat edeceğiz. Sezonun geri kalanında diğer çabuk oyunculara ne yaptıysak onu yapacağız" demeyi tercih etti.

    Röportaj boyunca, antrenmana odaklı halinden çıkmamak için oldukça sakin konuşan Dixon, taraftarların Berlin'e nasıl akın ettiğini anlattığımızda gülmeye başladı. Taraftarların, "Bu dünyayı yakarız senin için şampiyonluk gelince" sözlerini hatırlattığımızda ise yine gülerek "Dünyayı yakmasınlar, onların heyecanını anlıyorum ama bunu yapmamalılar" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow