İstanbul'da trafik yoğunluğu

İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 67'ye ulaştı. Sürücüler saat 16.30 itibariyle Anadolu Yakası istikametinde Mahmutbey gişelerden Hasdal'a 99 dakikada ulaşabildi. Ancak İstanbul'da akşam saatlerinde beklenen yoğunluk yaşanmadı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bayram tatilinin başlaması ile birlikte beklenen trafik yoğunluğu yaşanmadı. Akşam saatlerinde her zamanki Cuma trafiği yaşanırken, iftar sonrası İstanbul trafiğindeki yoğunluk sona erdi.
9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla, bayram tatili başlangıcında İstanbul içinde oluşan trafik yoğunluğu bu kez yaşanmadı. Her Cuma akşamı görülen trafik yoğunluğu iftar saatine kadar sürerken, iftar sonrasında yoğunluğu azaldı. Çevre yollarda trafik yoğunluğu tamamen sona ererken Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişi ve üzerinde yoğunluk olduğu görüldü.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinde yeni görüntü: Nasıl öldürdüğünü gülerek anlattı
Sokak ortasında vahşet! Bahar'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı
Edirne'de "Kakava ateşi" yakıldı, binlerce kişi baharın gelişini böyle kutladı
Kanımız dondu: Sokak ortasında vahşet! Bahar’ı da soldurdular